07.08

Презентація оновлень у дизайні інтер’єру нового S-Class на платформі Meet Mercedes Digital відбудеться вже 12 серпня.

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), яка вже повідомляла про запуск серії тизерів, присвячених ключовим оновленням флагмана модельного ряду Mercedes-Benz, невдовзі представить черговий ролик.

12 серпня на платформі Meet Mercedes DIGITAL відбудеться третя презентація, де будуть презентовані оновлення, що стосуються інтер’єру, з якими вже у вересні нове покоління Mercedes-Benz S-Class святкуватиме світову прем’єру.

Запрошуємо вас до перегляду останнього випуску, де ви зможете дізнатися про ключові моменти нового S-Class. Цього разу акцент зроблено на задоволенні від водіння, яке значною мірою формується цілісною концепцією інтер’єру: комфорт, ергономіка та естетика нового флагману бренду задають нові стандарти розкоші у автомобілебудуванні. Такий підхід варіюється від впровадження численних практичних рішень для деталей - від підсвічених пряжок ременів, до ENERGIZING функцій, що підтримують емоційний стан та фізичну форму водіїв та їхніх супутників. Пакет AIR BALANCE з трьома своїми функціями - ароматизацією, іонізацією та фільтруванням - також сприяє покращенню самопочуття пасажирів, незалежно від якості зовнішнього повітря. І це далеко не все, чим зможете вразити новий S-Class!

Приєднуйтеся до трансляції, яка відбудеться у середу, 12 серпня 2020 року, о 15:00 (за Київським часом) на глобальній онлайн-платформі Mercedes me media за посиланням:  https://media.mercedes-benz.com/s-class