13.10

Автобуси ZAZ на виставці «CITY TRANS-2021» у Києві

Вчора, 12 жовтня 2021 року, стартувала міжнародна виставка "City Trans-2021", що триватиме 2 дні, на якій офіційний дистриб'ютор комерційної техніки виробництва Запорізького Автомобілебудівного Завода - компанія "Юніверсал Моторз Груп" (Корпорація УкрАВТО) презентує експозицію пасажирських автобусів ZAZ.

Автобуси розташовані біля головного входу виставкового центра "Нивки-Хол" (Київ, метро Нивки, пр. Перемоги, 84).

Увазі відвідувачів на стенді компанії представлена наступна техніка:

  • Автобус ZAZ A10 міський низькопідлоговий
  • Автобус ZAZ A08 міський низькопідлоговий
  • Автобус ZAZ A08 шкільний

Особливою увагою учасників заходу користується міський низькопідлоговий автобус ZAZ A08. Транспортний засіб оснащений 4-циліндровим, дизельним, турбованим двигуном всесвітньовідомого китайського виробника Weichai, об’ємом 3 літри, потужністю 135 кінських сил, який відповідає екологічному стандарту Євро-5. Двигун працює в парі з 5-ти ступеневою механічною коробкою перемикання передач. Підвіска пневмо-ресорна, а гальмівна система – Knorr-Bremse, яка також обладнана системою АВS. В конструкції використаний пневматичний привід дверей, а сам кузов виконано із алюмокомпозитних матеріалів, що гарантовано зменшує ризики корозії автобуса. Комплектація автобусу, що презентований на виставці включає речовий інформатор пасажирів, автономний опалювач та кондиціонер салону. Крім цього, в конструкції передбачений відкидний пандус розташований на задньому накопичувальному майданчику, для зручного пересування візків маломобільних громадян.

На вибір перевізників запропоновано декілька варінтів встановлення кількості місць пасажирів:

  • 49/17+1 місце для інвалідного візка (встановлено відкидний пандус);
  • 57/17 місць;
  • 55/19 місць.

Отримати комерційну пропозицію та дізнатись докладніше про автобуси ви можете на стенді офіційного дистриб’ютора ТОВ «Юніверсал Моторз Груп» або за телефоном: 0 800 339 129 (безкоштовно в межах України).