01.07

Прем’єра нових EQA та EQC в Україні: пориньте у світ електромобільності!

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: українська прем'єра нових моделей EQA та EQC відбудеться 8 липня о 20:00 на медіасервісі MEGOGO.

Прем'єрне відео із двома новими автомобілями, двома електричними кроссоверами – EQC та EQA – символізує продовження глобальної кампанії з позиціонування в Україні нового суббренда Mercedes-EQ.

Нові моделі Mercedes-EQ є прикладом сучасного автомобіля, які підкорюють нове покоління людей. В основі сюжетної лінії вступної частини – компанія друзів, які насолоджуються насиченим міським життям, водінням нових електрокарів та займаються своєю улюбленою справою. Візуальний ряд відрізняється динамікою, цікавими ефектами та динамічними змінами ракурсу, що показують EQA та EQC послідовно у різних умовах та сценах. У другій частині відео два популярних українських інфлюенсера – топ-модель Наталія Гоцій та креативний продюсер Володимир Завадюк – проведуть тест-драйв та поділяться першими враженнями від нових електромобілів.

 

Прем’єрний показ на MEGOGO – вперше в Україні

8 липня о 20:00 офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні проведе онлайн-презентацію на медіасервісі MEGOGO. Унікальність події полягає у тому, що Mercedes-Benz – перший із автомобільних брендів в Україні, який проведе презентацію на MEGOGO у live-форматі – відеопрем’єра буде доступна абсолютно усім охочим. Після презентації на MEGOGO відео також буде опубліковане у офіційних аккаунтах Mercedes-Benz в Україні у соціальних мережах YouTube, Instagram та Facebook.

 

EQA та EQC від Mercedes-EQ – новий вимір можливостей

EQA – перший повністю електричний серійний автомобіль в класі компактних кросоверів сімейства Mercedes-EQ. Новий EQA 250 потужністю 190 к.с. поєднує у собі всі ключові характеристики спорідненої моделі GLA з високоефективним електричним двигуном.

EQC – повністю електричний середньорозмірний кросовер, справжній Mercedes-Benz. Висока динаміка моделі EQC 400 4MATIC забезпечується завдяки двом електродвигунам на передній і задній осях сумарною потужністю 408 к.с., а також завдяки інтелектуальній експлуатаційній стратегії для забезпечення значного запасу ходу на електротязі.  

Обидві моделі доступні для знайомства та замовлення у офіційній дилерській мережі компанії «АвтоКапітал». Детальна інформація про нові моделі знаходиться на офіційному сайті Mercedes-Benz в Україні.