15.11

Auto Bild нагородив новий Kia XCeed «Золотим кермом»!

XCeed, новий міський кросовер бренду Kia, став тріумфатором премії «Золоте кермо» (Das Goldene Lenkrad) від авторитетного німецького автомобільного видання Auto Bild. XCeed став кращим в категорії автомобілів вартістю до 35 000 Євро.

Наймолодший член родини автомобілів Kia, кросовер XCeed, удостоївся найпрестижнішої автомобільної премії Німеччини – «Золоте кермо», яка щорічно вручається авторитетним виданням Auto Bild. Kia XCeed став кращим з 58 конкурентів за такими показниками, як базова вартість, базове оснащення, гарантійні умови, враження від водіння і витрати на експлуатацію.

Редакційна команда Auto Bild прийняла рішення нагородити «Золотим кермом» в ціновій категорії до 35 000 Євро саме Kia XCeed, адже автомобіль вражає балансом якості, внутрішнього простору і комфорту, а також привабливими умовами гарантії.

Нагадаємо, що Kia XCeed став першим кросовером в лінійці моделі Ceed. Європейський дебют автомобіля вийшов воістину тріумфальним, адже перш ніж отримати премію «Золоте кермо», XCeed переконливо переміг VW T-Roc у порівняльному тесті Auto Bild (номер 42/2019). Таким чином, кросовер продовжив переможну ходу автомобілів лінійки Ceed третього покоління (Ceed, Ceed SW, ProCeed), які сумарно виграли близько 20 порівняльних тестів, проведених галузевими виданнями. Ceed також завоював «бронзу» в конкурсі «Європейський автомобіль року 2019», поступившись лише вражаючим Jaguar I-Pace і Renault Alpine A110.

Європейські продажі третього покоління Ceed подвоїлися у 2019 році і за період січень-жовтень склали 92 050 одиниць проти 49 868, реалізованих в минулому році. Відзначимо, що і в Україні модель Kia Ceed утримує другу позицію після безумовного лідера ринку - Kia Sportage.

Примітка:

Премія «Золоте кермо» (Das Goldene Lenkrad) вручається щорічно з 1976 року кращим новим автомобілям, які надійшли до продажу протягом 12 місяців. Премія включає дві категорії редакційних нагород: нагороди «Кращий автомобіль» і спеціальну премію «Краща інновація».

Читачі Auto Bild і Bild am Sonntag обирають трьох фіналістів в кожному з семи класів транспортних засобів (субкомпактні автомобілі, компактні автомобілі, авто середнього і преміального класів, компактні кросовери, середньорозмірні кросовери, великі SUV і спортивні автомобілі), які тестуються. журі на трасі DEKRA Lausitzring.