26.08

«Хмельниччина-Авто» вручила ключі від шкільного автобусу Теплицькій ЗОШ №2

Минулого тижня офіційний дилер «Української Автомобільної Корпорації» – Автоцентр «Хмельниччина-Авто», згідно умов тендеру, передав  шкільний автобус ЗАЗ A08А1В, виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу, керівництву опорного закладу Теплицької селищної ради Вінницької області.

Транспортний засіб отримала Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2.

Автобус ЗАЗ AO8 шкільної модифікації відповідає всім вимогам державного стандарту 7013:2009, розрахований для перевезення 30 пасажирів, у тому числі 2 місця для супроводжуючих осіб, всі сидіння обладнані пасками безпеки, а для ранців встановлені сітки під кріслами та в секції кабіни водія.

Автобус оснащений турбованим 3-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном Weichai ЄВРО-5 і 5-ти ступеневою механічною коробкою перемикання передач. Передні двері пневматичні, а вхід в автобус обладнаний додатковою висувною сходинкою для зручності та безпеки маленьких школярів.

Кузов власної розробки ЗАЗу виконано з алюмокомпозитних матеріалів, що забезпечує довготривалий період використання техніки. Об’єм паливного бака – 150 літрів. Витрати палива для даної модифікації автобусу економічні, від 13 літрів на 100 кілометрів, що є важливою складовою для прийняття рішення щодо придбання транспортного засобу.

Не зважаючи на військовий стан в Україні, діяльність дилерських підприємств «УКРАВТО», що забезпечують продаж транспортних засобів та безперебійний гарантійний сервіс, відновлено в тих регіонах України, де це безпечно і технічно можливо. Зокрема, в наявності в дилерській мережі автобуси ЗАЗ шкільної, міської та приміської модифікацій.

Ми працюємо та продовжуємо робити те, що вміємо найкраще — забезпечуємо мобільність для українців!