24.03

І знову кращий: Mercedes-Benz Е-Клас святкує перемогу в номінації «Легковий автомобіль преміум-сегменту» на премії «Автомобіль року в Україні 2021»

Офіційний імпортер автомобілів Mercedes-Benz в Україні Офіційний імпортер автомобілів Mercedes-Benz в Україні та генеральне представництво Daimler AG, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО), святкує перемогу в рамках всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року 2021 в Україні», в якому взяв участь оновлений седан Е-Класу.

24 березня відбулась урочиста онлайн-церемонія нагородження акції «Автомобіль року в Україні 2021», яку вже 20 років поспіль проводить медіа-група «Автоцентр». Бренд з трипроменевою зіркою був учасником премії із самого початку її проведення, щорічно виборюючи найвищі позиції у різних номінаціях. Ювілейний рік всеукраїнського конкурсу приніс Mercedes-Benz перемогу у номінації «Легковий  автомобіль преміум-сегменту» – за результатами голосування як громадського, так і експертного журі, оновлений Е-Клас став переможцем голосування з великим відривом від конкурентів.

Успіх та визнання українською аудиторією саме цієї моделі є цілком закономірними. За кількістю виданих клієнтам з 1946 року седанів і універсалів, який перевищив позначку в 14 млн. екземплярів, Е-Клас став найуспішнішим автомобільним класом в історії Mercedes-Benz. Багатьма він сприймається як «серце бренду». Десяте покоління автомобілів Е-Класу своїм чітким і в той же час емоційним зовнішнім виглядом, а також висококласним ексклюзивним інтер'єром розставило яскраві естетичні акценти в області автомобільного дизайну. Характерною його особливістю стала також і сукупність реалізованих в ньому інновацій, зокрема, в області допоміжних систем.

«Оновлений Mercedes-Benz Е-Клас був представлений в Україні у серпні минулого року і за короткий проміжок часу здобув безпрецедентну підтримку серед шанувальників бренду з трипроменевою зіркою. Яскрава комбінація емоційної і в той же час інтелектуальної складової в одному автомобілі виявилася вкрай успішною: все більше клієнтів в Україні віддають перевагу саме седану актуального покоління. Ми щиро вдячні вам за підтримку і довіру в цей особливий для всіх нас час – все буде Mercedes!» - коментує Валерій Анохін, генеральний директор компанії «АвтоКапітал». 

Щорічна національна акція «Автомобіль року в Україні» є найбільш відомим та авторитетним автомобільним конкурсом в Україні. При визначенні переможців враховується як думка професійного журі, до якого входять провідні автомобільні журналісти України, так і вибір громадян з усіх регіонів України, які можуть проголосувати за кращий автомобіль в представлених номінаціях. Голосування проходило з 5 грудня 2020 р. по 31 січня 2021р., в ньому прийняли участь близько 50 тисяч людей. На суд автолюбителів були винесені 44 моделі, 25 з яких боролися за перемогу у головних номінаціях.

Придбати оновлений Е-Клас та інші моделі Mercedes-Benz можна в офіційній дилерській мережі компанії «АвтоКапітал». З останніми новинами бренду в Україні та спеціальними пропозиціями слідкуйте на сайті mercedes-benz.ua