12.08

Meet the S-Class DIGITAL: "Розкіш та комфорт"

Сучасна розкіш досягає наступного рівня в інтер’єрі нового S-Class. Дизайнери створили атмосферу, що створює відчуття відпочинку та легкості. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort, як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях.
 
 
S- Class завжди був ідеальним компаньйоном для комфортних подорожей та роботи. У новому поколінні інтер'єр повністю перетворився на «другий дім», ідеальне місце між будинком і роботою. Майже всі параметри, що впливають на комфорт обох варіантів S-Класу, з короткою або довгою колісною базою, були покращені як для переднього, так і для заднього ряду сидінь. Відчуття простору змінилось відповідно. Цей ефект доповнюється революційним дизайном інтер'єру, включаючи асоціації з архітектурою та елементами дизайну інтер'єру яхт. У доповнення до п'яти екранів, ключові акценти дизайну включають великі елементи оздоблення на приладовій панелі та у задній частині салону.
Світлодіодні технології дають змогу реалізувати інтерактивне внутрішнє освітлення: активна внутрішня підсвітка інтегрована в системи допомоги водію та здатна візуально підкреслювати сповіщення. Наприклад, Active Blind Spot Assist попереджає про небезпеку ймовірного зіткнення додатковою анімацією червоного кольору. Крім того, зворотний зв'язок можливий, наприклад, при зміні роботи системи клімат-контролю або голосового асистенту "Hey, Mercedes".
 
Активне навколишнє освітлення інтегровано до ENERGIZING Comfort Control. Натисканням кнопки або голосовою командою «Fit & Healthy», новий флагман дає можливість отримати доступ до значно вдосконалених систем комфорту, а також програм, що інтегруються у глобальну мережу. У той же час система створює відповідну атмосферу в інтер’єрі - наприклад, бадьорить у разі втоми або допомагає розслабитися у разі підвищеного рівня стресу. ENERGIZING COACH пропонує відповідну програму фітнесу чи оздоровлення базуючись на основі даних про транспортні засоби та поїздки. Він також враховує інформацію про якість сну та рівень стресу в своєму інтелектуальному алгоритмі, якщо водій має смартфон або носить фітнес-браслет, які надають подібну інформацію. 
 
 
Новий S-Клас об’єднує велику кількість органів чуття - зір, дотик та слух. Вони можуть бути віднесені до областей підтримки, захисту, взаємодії та оздоровлення. Спеціальна карта надає можливість дослідити яким чином пов’язані органи чуття та області підтримки у автомобілі.
 
Огляд основних особливостей:
 
• Нова архітектура інтер'єру та нова концепція досвіду користування для ще більш розслаблюючої атмосфери
• Великі дисплеї: центральний дисплей тепер орієнтований вертикально
• Вишукані елементи інтер’єру спроектовані з плавними переходами та плавними лініями
• Мінімалістичний сучасний вигляд інтер’єру
• У амбієнтній підсвітці салону світлодіоди розташовані кожні 1,6 сантиметра, усього близько 250 світлодіодів. 
• Оновлені програми для комфорту пасажирів (Refresh, Vitality, Warmth, Joy, Comfort) 
• Голосовий асистент «Hey, Mercedes»: Наприклад, голосова команда «У мене стрес» автоматично активує програму «Радість» («Joy»).
• Враховує інформацію про якість сну та рівень стресу (якщо водій має фітнес-годинник або смартфон, що підтримує відповідну функцію)
• Нова система фільтрації повітря, особливо ефективна проти дрібного пилу та сторонніх запахів
• AIR BALANCE з іонізатором та ароматом для S-Class
• Зручні сидіння з численними параметрами регулювання та безліччю деталей комфорту та повністю новими підголівниками
• Вперше у S-Class кінетичні сидіння ENERGIZING: Підтримують ортопедичні зміни положення сидіння за допомогою щохвилинних змін кута нахилу подушок сидіння і спинки
• Сидіння з функцією клімат-контролю тепер з радіальними вентиляторами
• Функція масажу подушками: шість повітряних камер  
• Функції масажу: повітряні камери у кріслах розташовані ближче до поверхні, ближче до пасажира. Як результат – масаж краще відчувається 
• Для кращого звучання динаміки вмонтовані в передні сидіння неподалік від вух, що значно оптимізує звуки навколишнього оточення 
• Усі сидіння з відзнакою якості AGR (Healthy Spine Campaign, «Кампанія за здорову спину»)
• До п'яти варіантів компонування задніх сидінь на вибір, з двома та трьома сидіннями, функцією напівлежачого крісла, розкладним центральним підлокітником або консоллю бізнес-центру
 
 
Більш детальну інформацію про можливості замовлення та даті появи нового Mercedes-Benz S-Class, оснащеного новими інноваційними та унікальними інтелектуальними системами безпеки в Україні, можна дізнатися в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні.
 
 
Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в числі перших, хто дізнається про новинки бренду Mercedes-Benz в Україні!