17.10

УкрАВТО починає продаж автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG) в Україні

І вже зараз, бренд SSANGYONG офіційно повертається на український ринок під новою назвою KG MOBILITY, з абсолютно новим модельним рядом позашляховиків. На першому етапі дистриб’юції в Україні будуть представлені позашляховики класу «пікап». 

"Саме успішний досвід у швидкому та якісному розгортанні масштабних мереж продажу та обслуговування для міжнародних автовиробників, відданість Корпорації найвищій якості послуг, що надаються клієнтам та партнерам на всіх етапах співпраці, від вибору автомобілів до після-продажного обслуговування, інвестиції в постійний розвиток персоналу та профільне навчання – дозволяють Корпорації УкрАВТО відповідати високим стандартам міжнародних автовиробників. Ми пишаємось, що маємо можливість представляти в Україні нові бренди транспортних засобів і нові рішення мобільності, тепер також KG MOBILITY, тим більше, у надважкий період історії нашої країни», наголошує Вікторія Блінова, керівник Департаменту маркетингових комунікацій та інформаційного забезпечення Корпорації УкрАвто.

Новий партнер УкрАВТО, корейська компанія SsangYong Motor Company (тепер – KG Mobility) має майже 70-річну історію в автомобільній індустрії, на даний момент є одним із найвідоміших виробників автомобілів у Кореї, і, мабуть, найбільш впізнаваним саме як виробник позашляховиків. 

В березні 2023 року оголосила про зміну назви компанії на  KG Mobility, як перший крок на шляху нового етапу свого бізнесу – всеохоплюючої мобільності. Значення «мобільність» для компанії не обмежується традиційним виробництвом та продажем автомобілів, а демонструє розвиток і застосування орієнтованих на майбутнє технологій, таких як електрифікація, автономне водіння та підключення, і також відповідних послуг.

Офіційним дистриб’ютором KG MOBILITY (SsangYong) в Україні тепер є ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до складу компаній Корпорації УкрАВТО.

Вже незабаром відкриються двері офіційних автосалонів та сервісних центрів KG MOBILITY (SsangYong) у дев’яти областях Україні.

Вперше в нашій країні у офіційних дилерів будуть офіційно представлені позашляховики KG MOBILITY (SsangYong)  класу «пікап» MUSSO та MUSSO GRAND. Обидві моделі оснащені потужними дизельними двигунами стандарту Євро-6b, об’ємом 2,2 л, потужністю 181 к.с. / 400 нМ для 6-ти ступеневої механічної трансмісії та 187 к.с. / 420 нМ - для 6-ступеневої автоматичної трансмісії. MUSSO та MUSSO GRAND оснащені з повним приводом, з можливістю блокування між-вісьового диференціалу, що забезпечує високу прохідність на будь-яких дорогах. Довжина завантажувального простору складає 1300 мм у MUSSO та 1610 у MUSSO GRAND. Позашляховики мають широкий набір опцій, а MUSSO GRAND може похизуватись 12,3-дюймовою кольоровою панеллю приладів, двозонним клімат-контролем, переднім і заднім парк-троніками, шкіряною обробкою салону, підігрівом та вентиляцією передніх сидінь.

Отже, характеристики, наявність офіційної мережі обслуговування, а також демократична ціна, що буде оголошена незабаром – неодмінно забезпечать KG MOBILITY (SsangYong) MUSSO та MUSSO GRAND високу увагу як клієнтів В2В сегменту, так і приватних клієнтів.

Більше інформації про бренд, його продукцію та дилерську мережу можна дізнатися на офіційному сайті https://kg-mobility.com.ua/, який найближчим часом буде доповнений детальною інформацією про представлені в Україні моделі KG MOBILITY.



Довідка:

Корпорація УкрАВТО – найбільший в Україні оператор ринку нових автомобілів та постачальник послуг з обслуговування та ремонту автомобілів. До складу Корпорації входить Запорізький Автомобілебудівний Завод, єдине в Україні підприємство з повним циклом виробництва. Також УкрАВТО належить широка дилерська мережа, яка постійно розвивається, і зараз налічує понад 50 сучасних автосервісних центрів, де представлені автомобілі таких всесвітньо відомих брендів, як Mercedes-Benz, Maserati, KIA, Chery, GEELY, Toyota, Renault, Peugeot, Opel , а також автобуси ZAZ та мотоцикли Ducati.

KG Mobility – нова назва всесвітньо відомої SsangYong Motor Company, що має майже 70-річну історію в автомобільній індустрії, і на даний момент є одним із найвідоміших виробників автомобілів у Кореї. У 2023 року компанія оголосила про зміну назви компанії на  KG Mobility, як перший крок на шляху нового етапу свого бізнесу – всеохоплюючої мобільності. Впроваджуючи глобальне та клієнт-орієнтоване управління, KG Mobility розширює свою присутність на світовому ринку. Компанія експортує свої позашляховики приблизно через 1500 глобальних мереж у понад 120 країнах і активно розширює свою глобальну присутність, налагоджуючи дистрибуцію на більшості основних міжнародних ринків.